ΧΟΡΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/03/blog-post_1389.html

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Στοκχόλμη, Sweden

a_konstantin@live.com ------------------ Θύμα μίας εστίας διαπλεκόμενων στην πρωτοβάθμια διαφθορά του ΟΤΑ ΣΚΥΡΟΥ, των καταπατητών και υπεξαιραστών της περιουσίας της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ, με παρενέργειες στο χώρο της δικαιοσύνης, και πέραν του αιγιαλού της Σκύρου, μέχρι τη ΒΟΥΛΗ!

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Έκανα κάποιες σκέψες!

Πάνω στην ανάρτηση, ("O πολιτικός ακτιβιστής Σον Πεν... - https://www.blogger.com/comment.do - )"6 Δεκέμβριος 2008 3:14 μμ, του Ο/Η Ανώνυμος
(που) είπε...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΝΗΡΟΙ ΑΡΚΟΥΔΟΒΛΑΧΟΙ ΤΣΟΠΑΝΑΡΑΙΟΙ..

Έκανα κάποιες σκέψες!

Ούτε και τον Τζοβόλα να είχανε κουμπάρο δεν θα τους τα έδινε ΟΛΑ

Μήπως υπάρχει στην στροφή της πίσω πόρτας πολιτικοπαραδικαστικό κύκλωμα κονόμας όχι στο τετράγωνο ΑΛΛΑ στον ΚΥΒΟ? με άδειασμα ταμείου και ταυτόχρονα πώληση δημόσιων και δημοτικών εκτάσεων? συν γδύσιμο των μικρογεωργών όσο καιρό γουστάρουν να τους ταλαιπωρούν με το πάνε έλα στα δικαστήρια μέχρι να τους κάτσι ώστε οι συμβεβλημένοι του κυκλώματος να νιώσιουν την πλήρη ηδονή του
ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ!
μια και το
ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ ΤΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥ,που είναι στιγμιαία,
δεν ολοκληρώνετε στη συνέχεια μεταφραζόμενο σε ευδαιμονία της δια της παιδείας μετάδοσης της συλλογικής μνήμης των προγόνων των (εκτός κι αν αυτές οι αρετές των), και για ΑΥΤΟ επιδίδονται στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΊΑΣ!

Και μάλλον μπορεί και να έχει έτσι
η σχέση των πραγμάτων.

Μια και καθότι, το κατά τ’ άλλα εμπράγματο χωριστό δικαίωμα χορτονομής (λιβαδιακό δικαίωμα) που ισχύει στη Φθιώτιδα και σε άλλα σημεία της χώρας (σ.σ. και Σκύρο) σε αλλότριους καλλιεργούμενους η καλλιεργήσιμους η αγραναπαυόμενους αγρούς η και σε λιβάδια, απαλλοτριώνεται αναγκαστικά, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 104 του Συντάγματος του 1952, υπέρ του ιδιοκτήτη των αγρών ή των λιβαδιών, στα οποία υφίσταται το προαναφερόμενο δικαίωμα (παράγραφος 1)
Από τις διατάξεις του άρθρου 3 του νόμου 2258/1952 προκύπτουν τα ακόλουθα :
Σύμφωνα (λοιπόν) με την παρ. 5 του άρθρου 3 του νόμου 2258/1952, Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ (δηλαδή στους συμμετέχοντες στο παραπολιτικοδικονομικό κύκλωμα, στο κόλπο μέσα βέβαια και οι υποθηκοφύλακες που έχουν και το ανεξέλεγκτο των ΤΕΣΑΡΟΥΦ και των ΤΑΠΙ, και οι συμβολαιογράφοι με το ταμείο τους) ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ , κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 40 του ν.δ. 21851952, ενώ σύμφωνα με την παρ. 6 του άρθρου 3 του ν. 2258/1952, το ποσό της προαναφερόμενης αποζημίωσης, (ΝΑ ΚΑΙ) προσαυξανόμενο κατά 10% υπέρ του Ειδικού Ταμείου Εποικισμού (ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ) για τα κατά την παρ. 4 έξοδα αποτύπωσης και καταμέτρησης, ……. αποτελεί την οφειλή του υπέρ ου η απαλλοτρίωση ιδιοκτήτη του κτήματος προς το Δημόσιο.?

Δεν είναι τότε δυνατόν να συμβαίνει ΚΑΙ το εξής???
Ότι όσοι ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ «στη Φθιώτιδα με ΤΕΣΑΡΟΥΦ και ΤΑΠΙ (που ΦΤΆΝΟΥΝ μέχρι Περιστέρι κ.τ.λ.) ή και σε άλλα σημεία της χώρας (σ.σ. Καθώς και Σκύρο) στη συνέχεια αφού βαρύνουν το δημόσιο με ομόλογα (ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΟΜΑ) μετά τα πουλάνε (ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ) και μη ξεχνάμε είναι και τα δικαστικά (ΤΡΙΤΗ ΚΟΝΟΜΑ) Μιλάμε για το απόλυτο της ΚΟΠΡΟΚΟΝΟΜΑΣ και της τρισδιάστατης ασυδοσίας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα