ΧΟΡΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/03/blog-post_1389.html

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Στοκχόλμη, Sweden

a_konstantin@live.com ------------------ Θύμα μίας εστίας διαπλεκόμενων στην πρωτοβάθμια διαφθορά του ΟΤΑ ΣΚΥΡΟΥ, των καταπατητών και υπεξαιραστών της περιουσίας της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ, με παρενέργειες στο χώρο της δικαιοσύνης, και πέραν του αιγιαλού της Σκύρου, μέχρι τη ΒΟΥΛΗ!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πανεπιστημιακή σχολή σκανδάλων με έδρα τη Σκύρο

Από το δελτίο ειδήσεων

Για να μην μένουμε απαθείς, με αυταπάτες ΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ του εαυτό μας, απέναντι σ΄ αυτούς που μας φτάσανε μέχρι το μνημόνιο!

Ας μετρηθεί ο καθένας με το ανάστημα των αξιών του πολίτη (συμμετέχω στα κοινά) στην “Εκκλησία του Δήμου”, και ταυτόχρονα να ΑΥΤΟσυγγρηθεί με το μέγεθός της προδοσίας του ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ που δοξάζει! Σε σχέση με τον ιδιώτη (idiot=ιδιώτης=ηλίθιος) που περιθάλπει στην ψυχή του σώματός του.

-------------------------------------------

Όποιος έχει το κουράγιο για ΕΝΑ ΖΑΠΙΝΓ αντιπαράθεσις με τον εαυτό του, ΚΑΙ με όλα του τα βιβλία, πνευματικά και συνειδησιακά, ανοικτά στο τραπέζι του σαλονιού του, μπορεί να περάσει στην διαδικτυακή αίθουσα του Sign the petition (υπόγραψε την αναφορά) .. http://www.gopetition.com/petition/44615.html
δεν υπάρχει επιτηρητής, Η ΜΗ ΜΟΝΟΝ η συνείδησή σου!


http://www.youtube.com/watch?v=LTRgl9QGhzw&feature=player_embedded
Σκύρος- σκάνδαλο Μ.Μ Λαύρας,
http://www.gopetition.com/petition/44615.html
Χαλκίδα - μήνυση ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ και του Μνημονίου.
http://zoidosia.blogspot.com/p/blog-page_21.html

Και μη ξεχνάμε, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον κοινό τους Δήμαρχο! (ή διαπλεκόμενο τους?)
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/26863

Ο καθείς και τα έργα του, “συν Αθηνά και χείρα κίνει”

Αν όντως ΚΑΙ ο Πάγκαλος έχει βοσκοτόπια, όπως κι άλλοι βουλευτές,
http://journal-arpaxtes-2008.blogspot.com/2010/12/kontra-tv.html ( 1΄ 30΄΄)
ΤΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙΤΕ και το ΓΙΑΤΙ σχετικό μήνυμα που του έστειλα για παρέμβασή του, σαν αντιπρόεδρος της βουλής, ξέπεσε στον κάλαθο των αχρήστων!
Αλλά και εξηγείτε γιατί αυτή η απέραντη σιωπή για της εξέλιξη της Εισαγγελικής εντολής ΕΡΕΥΝΑΣ κι απόδοσης ευθυνών για το σκάνδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο!
http://www.antinews.gr/2009/07/21/9144/

Παραμένει κι ένα μεγάλο ερώτημα, κι ευθύνη έρευνας για το υπουργείο οικονομικών, έχουν ομόλογα του δημοσίου από απαλλοτριώσεις βοσκοτόπων?

Ενα στοιχείο παθητικής στάσης είναι και η ΜΗ στίρυξη ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ενός δίκαιου αιτήματος που ενισχύει την ίδια την Δημοκρατία, αποκλείοντας τους παραβατικούς από την ανωμαλία, και απελευθερώνει την δικαιοσύνη από εμπλοκή συμφερόντων παραδικαστικών κυκλωμάτων, λόγω αντικρουόμενων νόμων, διφορούμενης νομοθεσίας