ΧΟΡΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/03/blog-post_1389.html

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Στοκχόλμη, Sweden

a_konstantin@live.com ------------------ Θύμα μίας εστίας διαπλεκόμενων στην πρωτοβάθμια διαφθορά του ΟΤΑ ΣΚΥΡΟΥ, των καταπατητών και υπεξαιραστών της περιουσίας της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ, με παρενέργειες στο χώρο της δικαιοσύνης, και πέραν του αιγιαλού της Σκύρου, μέχρι τη ΒΟΥΛΗ!

Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Μια συντονισμένη προσπάθεια δυο βουλευτών

Μια συντονισμένη προσπάθεια δυο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που χρίζει στοιχειώδη ενημέρωση και συμπαράσταση για την ευόδωση της θετικής επιρροής του πολιτικού και νομοθετικού τους έργου, στην προσπάθειά τους να κατοχυρωθεί ο σεβασμός του δημιουργικού έργου των προκατόχων τους ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ. Και ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπαγεωργίου (14-7-08) και η κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη (15-7-08)

Με ερώτησή τους προς τους συναρμόδιους Υπουργούς ζήτησαν η Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει άμεσα το Δήμο Σκύρου για την αντιμετώπιση των αναγκών, για να κάλυψη των εξόδων που προέκυψαν από την πυρκαγιά και φυσικά την ένταξη και εκτέλεση όλων των αναγκαίων έργων για τη δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση στο νησί;".

Τονίζουν δε όλως ιδιαιτέρως και το ότι .....
Αναγκαία επίσης είναι η άμεση αξιοποίηση της υπάρχουσας Διαχειριστικής Μελέτης για το δάσος, και ότι πρέπει ακόμα, να ενταχθεί χωρίς καθυστέρηση η υπάρχουσα μελέτη για τις δασικές εκτάσεις της Σκύρου σε σχετικά χρηματοδοτικά προγράμματα εν όψει μάλιστα και της 4ης χρηματοδοτικής περιόδου».

Θα είχε ενδιαφέρων το ευρύτερο τις γνωστοποίησης τις υπάρχουσας μελέτης και η δυνατότητα τις ποσοστιαίας συγκριτικής στατιστικής τις μελλούμενης επιδότησης μεταξύ των ιδιωτικών (στη Σκύρο τα δάση είναι ιδιωτικά, ιδιωτών και του Δήμου, κάποια διατέθηκαν στο Δήμο έμμεσα ή άμεσα από το δημόσιο τουτέστιν οι κάτοικοι είναι μέτοχοι τις αξίας και τις εκμετάλλευσης των προς όφελος του Δήμου Σκύρου και για τις ανάγκες του, υπό την επίβλεψη του δασικού κώδικα) Δημόσιου και Δημοτικού δάσους, ιδιαίτερα δε που μεγάλο τμήμα είναι καταπατημένο εν επίγνωση του ΝΠΔΔ εκπροσωπούμενου δια του Δημάρχου, με κατά συρροή προσαυξανόμενων πλασματικών επεκτατικών ορίων των συμβολαίων.

Σχετικά των ανωτέρω επί των δικαιωμάτων του Δήμου Σκύρου είναι τα καταγεγραμμένα των πεπραγμένων του
ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
«ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΚΥΡΟΥ» ΜΙΑΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ 1929-1933 Εν ΑΘΗΝΑΙΣ 1933 και

ΤΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΕΝ ΕΡΓΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΣΚΥΡΟΥ’’ ΜΙΑΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ 1934-1940. Εν ΑΘΗΝΑΣ 1941
ως και
τα του Νόμου 4108 ΦΕΚ 109/29 20/3/1929 Άρθρον 1 και Άρθρο 51

Καθώς και..
Το έγγραφο προτεραιότητας 1462 της από 16-7-1992 του πρώην Δημάρχου Σκύρου Γιάννη Τσακαμή, προς τη Νομαρχία σε απάντηση εγγράφου 13598/23-6-1992 της Νομαρχίας, (περί τις δημόσιας χορτολιβαδικής έκτασις στο "βουνό", Κόχυλας, όπου και η μελλούμενη εγκατάσταση των ανεμογεννητριών) ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Για περισσότερα στοιχεία προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων εκπροσώπων του ΔΙΚΑΙΟΥ της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ
και των λειτουργών τις ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ για το αυτεπάγγελτο συμβολαιογραφικών και δικονομικών αταθλασειών στην ιστοσελίδα http://diaploki-diafthora.blogspot.com/


Αθανασιάδης Κωνσταντίνος
16 Ιουνίου 2008
Στοκχόλμη Σουηδίας
a_konstantin@live.com